Top Aanbieders

itRefurbished logo

Reviewscore 4,8/5

Naar de aanbieding
BCC logo

Reviewscore 9,0/10

Naar de aanbieding
iUsed logo

Reviewscore 4,8/5

Naar de aanbieding

Een refurbished iPad is een milieubewust alternatief voor een nieuwe iPad. Niet alleen is het veiliger dan een tweedehands exemplaar, je vermindert ook de hoeveelheid elektronisch afval dat wordt gegenereerd.

Tijdens het refurbishment proces worden de software en hardware van de iPad volledig nagelopen en gerepareerd waar nodig. Ook wordt het nieuwste besturingssysteem geïnstalleerd. Je krijgt dan ook 2 jaar garantie op de iPad.

Vaak is een refurbished iPad goedkoper dan een nieuw model en is dan ook een goed alternatief voor iedereen met een iets kleinere portemonnee. Ook als je een ouder model wilt is refurbished de beste optie.

Alle Aanbieders

LogoNaamReview ScoreKnop
iUsed logoiUsed4,8/5 op TrustpilotNaar de Aanbieding
itRefurbished logoit Refurbished4,8/5 op TrustpilotNaar de Aanbieding
bcc-logoBCC9,0/10 op KieskeurigNaar de Aanbieding

Waarom een refurbished iPad kopen?

Een refurbished iPad is een goedkoop, betrouwbaar en milieuvriendelijk alternatief voor een nieuw exemplaar. Elke gebruikte iPad is anders, door te kiezen voor refurbished weet je zeker dat de iPad volledig is nagelopen. Toch zijn er nog een aantal punten waar op gelet moet worden bij de aanschaf van een refurbished iPad.

Er zijn nog steeds onbetrouwbare aanbieders actief. Let daarom goed op waar je jouw iPad aanschaft.

Sinds december 2019 bestaat het Keurmerk Refurbished ook voor bedrijven die iPads aanbieden. Bedrijven met het Keurmerk Refurbished controleren de apparaten op meer dan vijftig punten. De hardware en software worden gecontroleerd en waar nodig gerepareerd.

Ook worden de bedrijven financieel beoordeeld. Zo weet je zeker dat de twee jaar garantie, die standaard wordt gegeven onder het keurmerk, betrouwbaar is. Ook de batterij en accessoires zoals de oplader vallen onder deze garantie.

Als een bedrijf geen Keurmerk Refurbished heeft, betekent dit niet gelijk dat het bedrijf onbetrouwbaar is. Doordat het keurmerk relatief nieuw is zijn er nog weinig bedrijven die het keurmerk ontvangen hebben. Ook grote bedrijven, waarvoor slechts een klein deel van de omzet uit refurbished producten bestaat, zullen minder snel het keurmerk aanvragen.

Al de bedrijven op onze website zijn betrouwbaar. Is er toch iets niet naar wens? Maak dan gebruik van de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen.

De meeste aanbieders van refurbished iPads verdelen de aangeboden modellen in drie categorieën: zo goed als nieuw, licht gebruikt en zichtbaar gebruikt.

De standaard garantietermijn voor een refurbished iPad is 2 jaar. Wordt er minder garantie gegeven? Dan kan je beter op zoek gaan naar een andere aanbieder.

Ook is het belangrijk om te weten of de accu en accessoires zoals de oplader zijn inbegrepen in de garantie.

Om je iPad optimaal te kunnen gebruiken is het belangrijk dat de juiste accessoires worden meegeleverd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een oplader en een lightning-naar-usb-C kabel.