Sky Internet Marketing is verantwoordelijk voor de informatie op deze website

Wij doen ons uiterste best om alle informatie zo juist en volledig mogelijk weer te geven. We streven er naar om wijzigingen zo snel mogelijk door te voeren op onze website.

Merk je dat er iets niet klopt?

Laat het ons dan alsjeblieft meteen weten. Dan kunnen we het indien nodig corrigeren.

Werkt er iets niet goed?

Dan is er misschien een technische storing. Waarschuw ons even, alsjeblieft. We gaan er meteen mee aan de slag om het te verhelpen.  Bij voorbaat onze excuses voor het ongemak.

Heb je schade opgelopen?

Bel of e-mail ons alsjeblieft als je schade oploopt door verkeerde informatie of een storing op onze website. Dan zoeken we samen een oplossing.

Waarom een proclaimer en geen disclaimer?

Bij een proclaimer nemen we verantwoordelijkheid voor de informatie op onze website. Dit in tegenstelling tot de meer gebruikte disclaimer, waarbij er bij voorbaat al afstand wordt genomen van eventuele fouten op de website.

Wij gaan uit van ieders goede bedoeling en oplossingsbereidheid. Daarom werken wij er hard aan om de website op orde te krijgen, en als dat niet zo is dan luisteren we graag naar jou om dat wel zo te krijgen.

iPadAanbieding maakt gebruik van affiliate marketing

Wij hebben voor jou de beste aanbiedingen op een rij gezet. Dat doen wij natuurlijk niet voor niets.

Wat zijn affiliate links?

Op het moment dat jij besluit iets te kopen bij een website die je via ons gevonden hebt, krijgen wij een klein percentage van de aankoopprijs. Dit kost jou helemaal niets.

Van de kleine vergoeding die wij krijgen betalen wij bijvoorbeeld het onderhoud van de website.

Maakt dit geen inbreuk op mijn privacy?

Wij verzamelen geen persoonlijke informatie. Wel kan het zijn dat de website waar wij je naar doorsturen een cookie in je browser plaatst. Op die manier weten zij dat je via onze website doorgestuurd bent.

Interessant. Waar vind ik meer informatie?

Als je meer wilt weten over hoe affiliate marketing werkt kan je deze blog van Awin lezen. Lees je liever in het Engels? Deze uitleg van Tradetracker bevat ook een korte geschiedenis van affiliate marketing.

Wie zijn The Proclaimers?

The Proclaimers is een Schotse band rondom de eeneiige tweeling Charlie en Craig Reid. Dit heeft niets met bovenstaande te maken, maar ze hebben wel een geweldig nummer uitgebracht.