iPad Pro 9,7‑inch

619,-

iPad Pro 9,7‑inch

579,-

iPad Pro 9,7‑inch

639,-

iPad Pro 9,7‑inch aanbieding

De iPad Pro is de krachtigste iPad ooit gemaakt. De krachtigste iPad is nu ook verkrijgbaar met een 9,7-inch beeldscherm. Uiteraard zoeken wij de beste 9,7-inch iPad Pro aanbieding voor jou. Bespaar tientallen euro’s met deze aanbiedingen!

De sterkste iPad nu ook met een 9,7-inch Retina-Display

Tijdens Apple’s Keynote in 2015 werd de 12,9-inch iPad Pro gepresenteerd. De sterkste iPad liet een verbluffende indruk achter. Wil jij ook de sterkste iPad aller tijden, maar vind jij een 12,9-inch Retina-display te groot? Dan hebben we goed nieuws. De iPad Pro is er nu ook in een nieuwe 9,7-inch variant. Wij hebben de beste 9,7-inch iPad Pro aanbieding voor jou!

Heb jij de beste iPad nodig, maar wil je een zeer handzaam product in je handen hebben? De zeer krachtige 9,7-inch iPad Pro helpt je om alle creatieve ideeën te verwezenlijken met een licht en compact design!

grootste en krachtigste iPad

De meest geavanceerde Retina-Display

Het nieuwe paradepaardje van Apple heeft een prachtig 9,7-inch Retina-Display. Het beeldoppervlak is uiteraard iets kleiner dan de 12,9-inch iPad Pro en de schermresolutie is met 2048 × 1536 ook net iets lager. Toch is het Display van de 9,7-inch iPad Pro de meest geavanceerde van alle iPads. Daarnaast is de nieuwste iPad Pro ook de helderste en minst spiegelende display ter wereld!

Een logisch gevolg van het kleinere scherm is het lagere gewicht. De 9,7-inch iPad Pro is maar 6,1 mm dun en weegt maar 437 gram. De nieuwe iPad Pro bezit net als zijn grotere broer meerdere sterke speakers. De speakers zorgen voor een akoestische output dat drie keer zo sterk is als die van de iPad Air 2.

De krachtige A9X-chip zit ook in de 9,7-inch iPad Pro

De A9X-chip is een chip van desktopklasse. De systeemprocessor is 1,8 keer zo snel en de grafische processor is twee keer zo snel als die van de iPad Air 2. Op deze zeer compacte iPad werken zelfs de meest veeleisende apps extreem soepel. Of je nou 4K-videobeelden bewerkt, de meest prachtige game wil spelen of een prachtige film wil maken, de 9,7-inch iPad Pro doet alles met gemak! Al deze kracht in het zeer compacte design gaat niet ten koste van de batterijduur. Je kan 10 uur lang presteren met deze prachtige iPad Pro.

Apple Pencil

Zowel de 9,7-inch als de 12,9-inch iPad Pro werken perfect samen met de nieuwe Apple Pencil. Apple Pencil zorgt voor onbegrensde mogelijkheden. Deze slimme voelt precies aan wanneer je harder drukt of wanneer de hoek verandert. Precisie is zeer belangrijk als je werkt op de iPad Pro. Er is vrijwel geen vertraging tussen het moment van tekenen en het moment dat het op je beeldscherm verschijnt. Door deze geweldige pen maak je met gemak bouwtekeningen, logo’s of auto-ontwerpen op de iPad.

Alles wat je in gedachten hebt kun je tot leven brengen met de Apple Pencil en de iPad Pro. De Apple Pencil wordt niet standaard meegeleverd bij een iPad Pro.

Apple Pencil voor iPad Pro
Smart Keyboard iPad Pro

Smart Keyboard

Apple heeft de Smart Keyboard gemaakt voor de mensen die graag werken op een fysiek toetsenbord. Het design is zo ontworpen dat het fungeert als een toetsenbord en een cover. Vouw het toetsenbord uit als je het nodig hebt. Ben je klaar? Dan kan je het toetsenbord terugvouwen tot een lichtgewicht cover voor je iPad Pro. Het toetsenbord is ook maar 4 mm dun. Dit maakt de Smart Keyboard ideaal voor dagelijks gebruik. Ondanks het dunne formaat typt het net zo stabiel en nauwkeurig als een desktop toetsenbord.

Tot slot heeft het toetsenbord géén overbodige stekkers en knoppen. Er is een Smart Connector aan de rand van de Keyboard en aan de zijkant van de iPad Pro. Deze twee onderdelen hoeven elkaar alleen aan te raken en ze zijn verbonden. Ook de Smart Keyboard moet apart worden gekocht.

Uitrusting

De 9,7-inch iPad Pro heeft de meest uitgebreide uitrusting van alle iPads. Uiteraard heeft het net als zijn grotere broer de Touch ID-vingerafdruksensor. Eén keer met je vinger op de home-knop en de iPad Pro wordt ontgrendeld. Daarnaast kan Touch ID ook gebruikt worden voor het downloaden van apps in de App store. Nog nooit ging ontgrendelen en het toestaan van apps downloaden zo gemakkelijk en snel. Geen wachtwoord is persoonlijker dan jouw eigen vingerafdruk!

De 9,7-inch iPad Pro gaat een stap verder wat betreft film en fotografie. Met een 12-megapixel iSight-camera maak je geweldige foto’s en kun je fantastisch 4K-beeldmateriaal maken. Daarnaast maak je met deze camera ook slowmotionfilms met 240 beelden per seconde en kun je ook nog eens Live Photos maken. Live Photos brengt jouw foto tot leven. De camera filmt enkele seconden voor en na het nemen van de foto. Dit doet de camera zonder kwaliteitsverlies! Druk je vervolgens op de foto dan zie je de foto tot leven komen. De 9,7-inch iPad Pro is ook de eerste iPad met True Tone Flash, zodat huidtinten bij elk licht natuurlijk overkomen. De FaceTime HD-camera aan de voorkant bevat een 5‑megapixel HD-camera en heeft een Retina Flash met True Tone-functionaliteit. Samenvattend zorgt dit voor geweldige selfies en beeldbellen in geweldige HD-kwaliteit.

De iPad Pro is verkrijgbaar met een capaciteit van 32GB of 128GB of 256GB. De vooruitstrevende iPad Pro is verkrijgbaar in vier kleuren: zilver, spacegrijs, goud en roségoud.

Sla je slag met de beste 9,7-inch iPad Pro aanbieding

Wil jij de beste iPad in huis hebben om al jouw ideeën te realiseren, maar wil je een compact design? Profiteer dan nu van de beste 9,7-inch iPad Pro aanbiedingen.

Maak het plaatje compleet met de Apple Pencil en de Smart Keyboard. De Apple Pencil en de Smart Keyboard vergroten de mogelijkheden in zowel productiviteit als creativiteit. Deze producten zijn los verkrijgbaar.

Blijf deze pagina volgen voor de beste 9,7-inch iPad Pro aanbiedingen!