iPad Pro 12,9‑inch

894,-

iPad Pro 12,9‑inch

847,-

iPad Pro 12,9‑inch

999,-

iPad Pro aanbieding

De iPad Pro is de krachtigste en grootste iPad ooit gemaakt. Uiteraard zoeken wij de beste iPad Pro aanbiedingen voor jou. Bespaar tientallen euro’s met deze aanbiedingen!

De grootste en sterkste iPad

Tijdens Apple’s laatste Keynote (september 2015) werd de iPad Pro gepresenteerd. Deze nieuwe iPad heeft een groot 12,9-inch Retina-display en de chip is ongeveer twee keer zo snel als die van de iPad Air 2. De kracht zorgt voor meer productiviteit en meer creativiteit. De nieuwe iPad Pro werkt perfect samen met de nieuwe Apple Pencil en de Smart Keyboard.

Ben jij creatief ? En zoek jij naar onbegrensde mogelijkheden?
De iPad Pro helpt je om groter te denken en groots te presteren!

grootste en krachtigste iPad

12,9-inch Retina-display

Het nieuwe paradepaardje van Apple heeft een groots 12,9-inch Retina-Display. Het beeldoppervlak is 78% groter dan het beeldoppervlak van de iPad Air 2. De Display heeft maar liefst 5,6 miljoen pixels. Dit is meer dan alle andere IOS-devices van Apple. De hoge resolutie en levensechte kleuren zien er perfect uit tijdens het bewerken van foto’s of tijdens het spelen van veeleisende games.

Ondanks dat alles is verbeterd heeft Apple het toch voor elkaar gekregen om de iPad Pro maar 6,9 mm dun te maken. In vergelijking, de iPad Air is 7,5 mm dun en de iPad Air 2 is 6,1 mm dun. Het gewicht is door het formaat wel toegenomen tot 713 gram (iPad Air 2 is 437 gram). Ook het geluid is verbeterd. Er zitten meer speakers in de iPad Pro waardoor de akoestische output drie keer zo groot is als die van de iPad Air 2.

De krachtige A9X-chip

De A9X-chip is een chip van desktopklasse. De systeemprocessor is 1,8 keer zo snel en de grafische processor is twee keer zo snel als die van de iPad Air 2. De meest veeleisende apps werken extreem soepel. Alles gaat makkelijker en beter. Of je 4K-videobeelden bewerkt, een presentatie maakt, je favoriete games speelt of een film kijkt, alles loopt perfect op de nieuwe iPad Pro. Grote bestanden zoals 4K-films of veel RAW-foto’s worden moeiteloos gelezen. Al deze kracht gaat niet ten koste van de batterijduur. Er kan nog steeds tot 10 uur gewerkt worden op de iPad Pro. De iPad Pro combineert een mooi design met ongekende mogelijkheden.

Apple Pencil

De Apple Pencil, de slimme pen voor de iPad Pro, staat voor precisie en eindeloze creatieve mogelijkheden. De nieuwe Apple Pencil voelt precies aan wanneer je harder drukt of wanneer de hoek verandert. Er is vrijwel geen vertraging tussen het moment van tekenen en het moment dat het op je beeldscherm verschijnt. Het beeld dat jij voor ogen hebt komt meteen tot leven op de iPad Pro.

De pen van Apple voelt vertrouwd aan en doet precies wat jij wil. Net als bij een potlood kan je subtiele effecten toevoegen. Een bouwtekening, een schets of een strak logo ontwerpen; de Apple Pencil zorgt voor precisie in jouw creatieve wereld. De Apple Pencil wordt niet standaard bij de iPad Pro wordt meegeleverd.

Apple Pencil voor iPad Pro
Smart Keyboard iPad Pro

Smart Keyboard

Apple heeft de Smart Keyboard gemaakt voor de mensen die graag werken op een fysiek toetsenbord. Het design is zo ontworpen dat het fungeert als een toetsenbord en een cover. Vouw het toetsenbord uit als je het nodig hebt. Ben je klaar? Dan kan je het toetsenbord terugvouwen tot een lichtgewicht cover voor je iPad Pro. Het toetsenbord is ook maar 4 mm dun. Dit maakt de Smart Keyboard ideaal voor dagelijks gebruik. Ondanks het dunne formaat typt het net zo stabiel en nauwkeurig als een desktop toetsenbord.

Tot slot heeft het toetsenbord géén overbodige stekkers en knoppen. Er is een Smart Connector aan de rand van de Keyboard en aan de zijkant van de iPad Pro. Deze twee onderdelen hoeven elkaar alleen aan te raken en ze zijn verbonden. Ook de Smart Keyboard moet apart worden gekocht.

Uitrusting

Ook de iPad Pro is uitgerust met de Touch ID-vingerafdruksensor. Je hoeft maar je vinger op de home-knop te leggen en de iPad Pro wordt ontgrendeld. Touch ID kan ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld het downloaden van apps in de App store. Een persoonlijker wachtwoord dan jouw eigen vingerafdruk bestaat er niet!
Er is verder niks veranderd aan de iSight- en FaceTime-camera. De iPad Pro bezit net als de iPad Air 2 een 8 megapixel iSight-camera en een 1,2 megapixel FaceTime-camera. In tegenstelling tot andere iPads is de iPad Pro alleen verkrijgbaar met een capaciteit van 32GB of 128GB. Er kan gekozen worden voor de kleuren zilver, spacegrijs en goud.

De iPad Pro is voor iedereen die ‘the next big thing’ in huis wil hebben. Prestaties worden naar een next level gebracht met de iPad Pro. De iPad Pro heeft veel meer kracht dan de andere iPads en een stuk groter beeldscherm. De Apple Pencil en de Smart Keyboard vergroten ook de mogelijkheden in zowel productiviteit als creativiteit. Het nadeel van de iPad Pro is dat de Apple Pencil en de Smart Keyboard niet standaard worden meegeleverd. Heb jij grote plannen? iPad Pro helpt je om de plannen te realiseren!

Blijf deze pagina volgen voor de beste iPad Pro aanbiedingen!