iPad mini 4

489,-
 • coolblue iPad mini 4 aanbieding
 • 7,9″ Retina-display
 • 128 GB geheugen
 • 8.8/10 op KESKEURIG.NL

iPad mini 4

479,-
 • Media Markt iPad mini 4 aanbieding
 • 7,9″ Retina-display
 • 128 GB geheugen
 • 8.3/10 op KESKEURIG.NL

iPad mini 4

479,-
 • YourMacStore iPad Air 2 aanbieding
 • 7,9″ Retina-display
 • 128 GB geheugen
 • 8.8/10 op KESKEURIG.NL

iPad mini 4 aanbieding

iPad mini 4: Alles mini. Behalve zijn prestaties.

De nieuwste iPad mini is weer een stuk verbeterd ten opzichte van de vorige generaties. De iPad mini 4 is nog lichter en dunner geworden. Ondanks zijn formaat heeft hij veel veel meer kracht dan zijn voorgangers.

Lichtste en dunste iPad

De iPad mini 4 is met een gewicht van 299 gram de lichtste iPad tot nu toe. Daarnaast is de iPad mini 4 maar 6,1 mm dun wat het 18% dunner maakt dan de iPad mini 2 en 3. Er is nog steeds een 7,9 inch-scherm aanwezig en ook deze iPad heeft een Touch ID- vingerafdruksensor. Het formaat is nog kleiner geworden, maar zijn prestaties zijn vooruitgegaan.

Prestaties iPad mini 4

De A7-chip is vervangen door de nieuwere A8-chip. De A8-chip heeft een 30% snellere CPU en een 60% snellere grafische processor vergeleken met de A7-chip van de eerdere generaties. Veeleisende apps zoals videobewerkingsapps, vormgevingsapps en vooral games lopen hierdoor een stuk soepeler vergeleken met de iPad mini 2 en 3. De iPad mini 4 heeft een chip van desktopklasse!

iSight- en FaceTime-camera

Ook de camera is verbeterd. De vorige generaties hadden een 5 megapixel iSight-camera. De iPad mini 4 heeft nu een 8 megapixel iSight-camera. Maak nu mooie foto’s met je iPad mini 4 en bewerk ze gelijk met deze krachtige tablet.

prestaties iPad mini 4
Split View iPad mini 4

IOS 9

Apple heeft in september 2015 IOS 9 gelanceerd. Dit is het nieuwe besturingssysteem van Apple voor mobiele devices. Alle functies van het IOS 9 besturingssysteem werken op de iPad mini 4.

Op de iPad mini 4 is multitasken enorm eenvoudig. Met de functie Split View kun je in twee apps tegelijk werken. Beide apps zijn open op een deel van het beeldscherm zodat de productie omhoog gaat. Deze functie is alleen beschikbaar voor de iPad pro, iPad air 2 en de iPad mini 4.

Uitvoering iPad mini 4

Voor de iPad mini 4 kan er naast de kleuren zilver en spacegrijs ook gekozen worden voor de kleur goud. De eerste iPad mini 4 was verkrijgbaar met een capaciteit van 16 GB, 64 GB of 128 GB. Op dit moment hebben alle iPad mini 4 producten een capaciteit van 128 GB. Nu heb je altijd genoeg geheugen op je iPad voor al je favoriete films, apps en muziek.

Een stap vooruit

De iPad mini 4 is een stuk verbeterd ten opzichte van de iPad mini 3. Het product is lichter geworden en bezit toch meer kracht met de nieuwe A8-chip. De meer veeleisende apps werken een stuk soepeler en het nieuwe besturingssysteem IOS 9 wordt volledig ondersteund.

Wil je een iPad mini die met gemak veeleisende apps soepel laten werken? Een iPad die nog dunner en lichter is dan de vorige generatie iPads? En wil je volledig kunnen genieten van het nieuwste besturingssysteem IOS 9? Dan is de iPad mini 4 de iPad voor jou! Klik bovenin de pagina op de beste aanbieding voor jou en profiteer nu!