iPad mini 2 aanbieding
7,9 Inch Retina-display
200 mm X 134,7 mm X 7,5 mm
331 gram
Géén Touch ID
1,4 Ghz A7
1GB werkgeheugen
5mp camera met 1080p HD-video
Bekijk iPad mini 2 Aanbiedingen >
iPad Air 2 aanbieding
9,7 Inch Retina-display
240 mm x 169,5 mm x 6,1 mm
437 gram
Touch ID-vingerafdruksensor
1,5 Ghz A8X
2GB werkgeheugen
8mp camera met 1080p HD-video
Bekijk iPad Air 2 Aanbiedingen >

iPad Air aanbieding

Van iPad 4 naar iPad Air

De iPad Air ligt sinds sinds november 2013 in de winkels. De iPad Air 2 is 22% dunner (7,5mm) en lichter (469 gram) dan zijn voorganger de iPad 4. Door het strakke en sterke design voelt de tablet zeer solide aan. Daarnaast levert de nieuwe A7-chip betere prestaties.

Nieuw Retina-display

De eyecatcher van de iPad Air is het 9,7-inch Retina-display. Met een resolutie van 2048 x 1536 pixels en een pixeldichtheid van 264 pixels kun je genieten van haarscherpe beeldkwaliteit. Wil je een groter display dan de iPad mini? Dan is de iPad Air een bewuste keuze voor jou.

Prestaties A7-chip & batterij

De A7-chip van Apple zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. Ondanks het dunnere design blijven de prestaties indrukwekkend. Internetten, foto’s maken, social media apps gebruiken en series kijken op Netflix; op de iPad Air verloopt alles soepel.
Een verbeterde batterij zorgt ervoor dat er 10 uur lang gebruik kan worden gemaakt van de indrukwekkende prestaties van de iPad Air. De batterij is geoptimaliseerd voor het dunne design van de iPad Air zodat het perfect past in de behuizing en het veel minder weegt.

formaat iPad Air

iSight- en FaceTime-camera

De iPad Air heeft een 5 megapixel iSight-camera. Met deze camera kunnen naast foto’s ook Full-Hd video’s worden gemaakt. Aan de voorkant van de iPad Air zit de FaceTime-camera. Deze 1,2 megapixel camera is perfect voor het maken van ‘selfies’ en beeldbellen.

Software iPad Air

De iPad air is compatibel met het besturingsprogramma IOS 9. Er kan geen gebruik worden gemaakt van de nieuwe functie Split View. Met deze nieuwe functie kunnen twee applicaties naast elkaar worden gebruikt.

Uitvoering iPad Air

De iPad Air is te verkrijgen in de kleuren zilver en spacegrijs. Daarnaast kan er gekozen worden voor een capaciteit van 16 GB op 32 GB. Denk goed na over hoeveel opslag je nodig denkt te hebben. Het geheugen van de iPad Air kan niet worden uitgebreid met een extra geheugenkaart!

De iPad Air is voor iedereen die een mooie en handzame iPad wil met een groter Retina-display. De iPad Air ligt net als de iPad mini lekker in de hand en is net zo dun als de iPad mini 2. Wij hebben de beste iPad Air aanbiedingen voor je op een rijtje gezet. Kies hierboven de beste aanbieding voor jou en profiteer nu!