iPad Air 2

659,-

iPad Air 2

539,-

iPad Air 2 aanbieding

iPad Air 2: Nog dunner en nog sneller!

De iPad Air 2 is vergeleken met zijn voorganger nog lichter en kleiner geworden. Met slecht 6,1 mm is deze iPad de dunste ooit gemaakt. De iPad Air 2 is 18% dunner dan zijn voorganger. Het beeldscherm (9,7-inch) heeft een anti-reflectiecoating gekregen waardoor de beeldkwaliteit nog meer is verbeterd. De iPad Air 2 is de minst spiegelende tablet ter wereld!

Dunste iPad

Snelste iPad tot nu toe!

De nieuwe A8X- chip maakt de iPad Air 2 de snelste iPad ooit. De nieuwe processor heeft 40% meer rekenkracht ten opzichte van de A7-chip van de vorige iPad Air. Ook zijn de grafische prestaties verdubbeld waardoor veeleisende apps zoals games en videobewerkingsapps vloeiend en probleemloos werken en er ook fantastisch uitzien op het verbeterde Retina-display.

Touch ID

De iPad Air 2 is uitgerust met de nieuwe Touch ID-vingerafdruksensor. Je hoeft maar je vinger op de home-knop te leggen en de iPad Air 2 wordt ontgrendeld. Het werkt ook bij het downloaden of kopen van apps in de App store. Touch ID maakt het vergrendel- en downloadproces veilig, sneller en gebruiksvriendelijker. Een persoonlijker wachtwoord dan jouw eigen vingerafdruk bestaat er niet!
Touch ID iPad Air 2

IOS 9

Apple heeft in september 2015 IOS 9 gelanceerd. Dit is het nieuwe besturingssysteem van Apple voor mobiele devices. IOS 9 werkt perfect op de iPad Air 2.
Multitasken is nu enorm eenvoudig. Met de functie Split View kun je in twee apps tegelijk werken. Beide apps zijn open op een deel van het beeldscherm zodat de productie omhoog gaat. Deze functie is alleen beschikbaar voor de iPad pro, iPad air 2 en de iPad mini 4.

iSight-camera verbeterd

Met een verbeterde 8 megapixel camera kunnen nu ook prachtige foto’s gemaakt worden met de iPad Air 2. Deze camera kan ook gebruikt worden voor het maken van Full-HD 1080p video’s. Je kan meteen de foto’s en video’s bewerken. Met de kracht van de iPad Air 2 is dit geen probleem!

Uitvoering iPad Air 2

De iPad air 2 is te verkrijgen in de kleuren zilver, spacegrijs en goud. Er is ten opzichte van de iPad Air ook de optie om te kiezen voor meer capaciteit. Er kan gekozen worden voor 16GB, 64GB of 128 GB. Denk goed na over hoeveel opslag je nodig denkt te hebben. Het geheugen van de iPad Air kan niet worden uitgebreid met een extra geheugenkaart!

De snelste iPad tot nu toe is voor iedereen die meer gebruik wil maken van veeleisende apps op het indrukwekkende 9,7-inch Retina-display. Touch ID maakt je iPad ook nog eens gebruiksvriendelijker en veilig. Betere cameraprestaties maken de iPad Air 2 compleet. Klik hierboven op de mooiste aanbieding voor jou en profiteer nu!