iPad Air aanbieding
9,7 Inch Retina-display
240 mm x 169,5 mm x 7,5 mm
469 gram
5mp camera met 1080p HD-video
Géén Touch-id
Opslag in GB: 16 / 32
1,4 Ghz A7
1GB werkgeheugen
Cores: 2
iPad Air 2 aanbieding
9,7 Inch Retina-display
240 mm x 169,5 mm x 6,1 mm
437 gram
8mp camera met 1080p HD-video
Touch ID-vingerafdruksensor
Opslag in GB: 16 / 64 / 128
1,5 Ghz A8X
2GB werkgeheugen
Cores: 3

iPad Air aanbieding

Kies de iPad Air die het best bij jou past. Selecteer de laagste prijs en bespaar tientallen euro’s!

iPad Air aanbieding

De iPad Air ligt sinds sinds november 2013 in de winkels. Deze iPad is 22% dunner (7,5mm) en lichter (469 g) dan zijn voorgangers. Daarnaast maakt de A7-chip de iPad Air ook krachtiger dan zijn voorgangers.

Met het 9,7-inch Retina-display van de iPad Air worden foto’s, video’s en teksten haarscherp weergeven. De display heeft een resolutie van 2048 x 1536.

De iPad Air heeft verder een 5 megapixel iSight-camera met 1080p Full-HD-opnamefunctie. Mooie foto’s maak je in een klik en zie je meteen op een prachtig Retina-display! Aan de voorkant van de iPad Air zit een 1,2 megapixel FaceTime-camera voor selfies en beeldbellen. Met de FaceTime-camera kunnen ook 720p HD-video’s worden gemaakt.

Alle verbeteringen zorgen niet voor minder uren aan plezier. De verbeterde batterij zorgt ervoor dat je nog steeds tot 10 uur gebruik kan maken van de iPad Air.

De iPad Air is te verkrijgen in de kleuren zilver en spacegrijs. Daarnaast kan er gekozen worden voor een capaciteit van 16 GB op 32 GB.

De iPad Air is een prima tablet met een mooi 9,7-inch Retina-display. Het is een vorige generatie iPad, maar toch biedt het veel mogelijkheden. Internetten, series kijken, social media apps gebruiken, gamen en een mails sturen. De iPad Air biedt veel voor een zeer aantrekkelijke prijs. Wij hebben de beste iPad Air aanbiedingen voor u op een rijtje gezet.

iPad Air 2 aanbieding

De iPad Air 2 is de opvolger van de iPad air en ligt sinds 2014 in de winkels. Het uiterlijk van de iPad Air 2 lijkt sterk op zijn voorganger. De iPad Air 2 is maar liefst 18% dunner geworden dan de eerste iPad air en weegt het nog maar 437 gram.

Het display is niet alleen dunner, maar ook beter geworden. De iPad air 2 heeft een nieuwe antireflectiecoating. Dit maakt de iPad Air 2 de minst spiegelende tablet ter wereld!

De iPad Air 2 is uitgerust met een snellere A8X-chip. De nieuwe processor heeft 40% meer rekenkracht ten opzichte van de A7-chip van de vorige iPad Air. Ook zijn de grafische prestaties verdubbeld waardoor veeleisende apps zoals games en videobewerkingsapps vloeiend en probleemloos werken en er ook fantastisch uitzien op het Retina-display.

De Touch ID-vingerafdruksensor kon uiteraard niet ontbreken. Met Touch ID kan de iPad met een vingerafdruk worden ontgrendeld en het downloaden van apps in de App store kunnen ook bevestigd worden met Touch ID. Een persoonlijker wachtwoord bestaat er niet!

De iPad Air 2 heeft ook een verbeterde 8 megapixel camera met Full-HD-opnamefunctie en een verbeterde batterij welke nog steeds moet zorgen voor 10 uur aan plezier.

De krachtige iPad air 2 is te verkrijgen in de kleuren zilver, spacegrijs en goud. Er is ten opzichte van de iPad air ook de optie om te kiezen voor meer capaciteit. Er kan gekozen worden voor 16GB, 64GB of 128 GB. Bekijk hier de beste aanbiedingen voor de iPad Air 2.