iPad 9,7‑inch

379,-

iPad 9,7‑inch

379,-

iPad 9,7‑inch

379,-

iPad 2017 aanbieding: een waardige opvolger van de Air 2

Sinds dit jaar heeft Apple een nieuwe iPad uitgebracht. Simpelweg iPad of iPad 2017 genaamd. Deze iPad wordt gezien als de opvolger van de iPad Air 2. Vaak is het niet helder wat een nieuw tablet te bieden heeft.

Wat zijn de belangrijkste verschillen en overeenkomsten tussen de iPad 2017 en Air 2?

iPadaanbieding.nl heeft naast de beste iPad 2017 aanbiedingen, ook de belangrijkste overeenkomsten en verschillen van de iPad 2017 en Air 2 op een rij gezet. De juiste iPad kiezen wordt zo een stuk makkelijker.

grootste en krachtigste iPad

Verschillen en overeenkomsten tussen de iPad 2017 en Air 2

De introductieprijs van de iPad 2017 startte lager dan de introductieprijs van de iPad Air 2. Dit is een groot voordeel voor iedereen die graag een iPad wil, maar ook niet te veel wil betalen voor een mooie tablet. Naast de overeenkomsten zijn er ook een aantal duidelijke verschillen tussen de iPad 2017 en de Air 2.

Design blijft hetzelfde

Het verschil tussen de iPad 2017 en de Air 2 zit in de specificaties en niet in het design. De iPad 2017 ziet er precies hetzelfde uit als zijn oudere broer. Het mooie design is altijd al een van de sterkste punten van de iPad geweest.

Verbeterde processor en accu

De A9 processor van de iPad 2017 is iets verbeterd ten opzichte van de processor van de Air 2. Door de betere prestaties kan het nog beter gebruik maken van alle apps, films mooi vertonen en beter omgaan met het bewerken van foto’s. Dit resulteert niet in een slechtere batterijduur. Die is net als bij alle iPads 10 uur.

Gewicht en afmetingen

De iPad 2017 is met 7,5 mm net iets dikker dan de Air 2 (6,1 mm). Door de toegenomen dikte is de iPad 2017 iets in gewicht toegenomen. Het gewicht van de iPad 2017 is 469 gram in plaats van 437 gram. De lengte en breedte zijn hetzelfde gebleven. Om precies te zijn: 240 x 169,5 mm. Doordat de verschillen zo klein zijn valt het eigenlijk niet op.

Beveiligen zonder wachtwoord

De nieuwe iPad is ook beveiligd met Touch ID. Zo bescherm je je tablet met je eigen vingerafdruk en hoef je ook geen wachtwoord te onthouden. Deze techniek gebruik je ook om apps te downloaden en te kopen in de appstore.

Touch ID maakt het vergrendel- en downloadproces persoonlijker, veiliger, sneller en gebruiksvriendelijker.

Haarscherp beeld met iSight Camera

De iPad 2017 heeft een Facetime HD camera van 8 megapixels. De camera aan de voorkant voor selfies is 1,2 megapixels. Zo ben je altijd goed te zien tijdens Facetime gesprekken met wie dan ook, waar dan ook.

Verdere specificaties iPad 2017

De iPad 2017 is er in een 32 GB en 128 GB versie. Bluetooth is geüpgraded van versie 4.0 naar 4.2. Uiteraard is er internet verbinding via Wi-Fi mogelijk.

De iPad 2017 is ook verkrijgbaar in een 4G variant. Deze iPad is wel iets duurder en er moet apart een internet abonnement worden afgesloten voor een goede 4G verbinding.

Door de 4:3 beeldverhouding kun je optimaal lezen en browsen. Ook kijk je favoriete series in hoge resolutie op het haarscherpe 9,7-inch Retina-touchscreen.

Met het IOS 10 besturingssysteem surf je nog sneller dan voorheen door je apps, games en foto’s.

De iPad wordt geleverd in de vertrouwde Apple kleuren zwart, wit, zilver en goud.

Specificaties op een rijtje

In onderstaande tabel hebben we de belangrijkste verschillen en overeenkomsten tussen de iPad Air 2, iPad 2017 en de iPad Pro voor je op een rijtje gezet. Dit maakt het allemaal een stuk overzichtelijker.

We hebben de Pro erbij gezet voor gebruikers die de vergelijking willen maken met een tablet met zwaardere specificaties. De beste actuele iPad aanbiedingen van de andere iPads zijn te vinden op de andere iPad pagina’s.

Bijgeleverde extra’s iPad 2017

Bij de iPad 2017 word standaard een handleiding, lightning naar usb kabel en AC adapter meegleverd. Een bijbehorende iPad hoes is apart te koop. Deze hoezen zijn er in o.a in kleuren zwart, grijs, blauw, roze en rood.

iPad 2017 iets voor jou?

De verschillen tussen de iPad 2017 en iPad Air 2 zijn niet groot. Toch worden de kleine verbeteringen verkocht voor een lagere introductieprijs dan de oudere iPad Air 2.

De extreme power van de iPad Pro heeft het echter niet en op deze manier wordt het duidelijk dat elk type iPad een specifieke doelgroep heeft.

Ben jij een doorsnee tablet gebruiker en wil jij makkelijk films kijken, foto’s kunnen bewerken en snel je social media kanalen bijwerken op een mooi 9.7 inch scherm?

Dan is de nieuwe iPad 2017 de beste iPad voor jou.

Met de iPad 2017 heb je een betaalbare keuze en krijg je er een goede kwaliteit voor terug.

iPadaanbieding.nl heeft voor jou de beste deals geselecteerd. Profiteer van de beste iPad 2017 aanbieding.