iPad mini 2 aanbieding
7,9 Inch Retina-display
200 mm X 134,7 mm X 7,5 mm
331 gram
Géén Touch ID
1,4 Ghz A7
1GB werkgeheugen
5mp camera met 1080p HD-video
Bekijk iPad mini 2 Aanbiedingen >
iPad mini 4 aanbieding
7,9 Inch Retina-display
203,2 mm X 134,8 mm X 6,1 mm
299 gram
Touch ID-vingerafdruksensor
1,5 Ghz A8
2GB werkgeheugen
8mp camera met 1080p HD-video
Bekijk iPad mini 4 Aanbiedingen >

iPad mini 3 aanbieding

iPad mini 3 met Touch ID

In 2014 kondigde Apple de iPad mini 3 aan. De grootste verandering is de nieuwe Touch ID-vingerafdruksensor.

Touch ID

De iPad mini 3 heeft een Touch ID-vingerafdruksensor die in de home-knop verwerkt zit. Touch ID geeft een gebruiker de mogelijkheid om de tablet met een persoonlijke vingerafdruk te ontgrendelen. Eén druk op de home-knop en de iPad is ontgrendeld. Ook kan er voor de aankoop van een app in de App store naar de vingerafdruk gevraagd worden ter bevestiging.
De Touch ID vergemakkelijkt en versnelt het ontgrendelen en de aankoop van apps. De vingerafdruk is het ideale persoonlijke wachtwoord die niemand kan vergeten.

Software

Net als de iPad mini 2 is ook de iPad mini 3 compatibel met IOS 9. De Split View functie is ook bij de iPad mini 3 niet beschikbaar. Met deze nieuwe functie kunnen twee applicaties naast elkaar worden gebruikt voor meer productiviteit en overzicht.

Touch ID iPad mini 3 Aanbieding
Kleuren iPad mini 3

Gelijk aan iPad mini 2

Naast Touch ID zijn er nauwelijks verschillen tussen de iPad mini 2 en iPad mini 3. Beide iPad mini’s hebben een 7,9 inch Retina-display en een A7-chip. Ook de iSight- en FaceTime-Camera zijn hetzelfde gebleven. De iSight-camera heeft 5 megapixels en de FaceTime-camera bezit 1,2 megapixels.

Uitvoering

Voor de iPad mini 3 kan er naast de kleuren zilver en spacegrijs ook gekozen worden voor de kleur goud. Daarnaast is de iPad mini 3 verkrijgbaar met een capaciteit van 16GB, 64GB of 128GB.

Bekijk de beste iPad mini 3 aanbieding

De iPad mini 3 is voor iedereen die door middel van Touch ID het zichzelf willen vergemakkelijken. De Touch ID zorgt ervoor dat de prijs van de iPad mini 3 iets hoger ligt dan de iPad mini 2. Klik bovenin de pagina op de beste aanbieding voor jou en profiteer nu!